снимка БулфотоНаистина службите са подслушвали някои политици. Това потвърди министър Бойко

...
снимка БулфотоНаистина службите са подслушвали някои политици. Това потвърди министър Бойко
Коментари Харесай

Министър Рашков потвърди: ДАНС наистина е подслушвал политици

снимка Булфото

Наистина службите са подслушвали някои политици. Това удостовери министър Бойко Рашков пред Българска телеграфна агенция.

Коментарът му е във връзка изнесената информация от Атанас Атанасов от " Демократична България ", че това се е случвало към парламентарните избори на 4 април. Според Атанасов са били подслушвани в това число и водачи на парламентарни листи.

Вътрешният министър Рашков твърди още, че има информация, съгласно която сега момента в ДАНС се унищожават материали по случая.

От Агенцията за държавна сигурност оповестиха през вчерашния ден, че са почнали инспекция по сигнала за подслушванията. Софийска градска прокуратура също се е самосезирала и прави инспекция по случая.

Не дава отговор на истината изказванието, че в прокуратурата има формирано досъдебно произвеждане против служебния вицепремиер и вътрешен министър Бойко Рашков, сподели представителят на основния прокурор Сийка Милева.

Рашков съобщи, че против него имало формирано дело в прокуратурата след обява в медиите, в която се твърди, че той и зам.-шеф на ДАТО готвят " Бръмбаргейт 2 ".

„ Вярвам, че е в полза на правовия ред длъжностни лица да се въздържат от разпространяването на лъжи и " подправени вести ", показва Сийка Милева.

По отношение на изказванията за подслушване на политици СГП се е самосезирала и е изискала НБКСРС, в чиято компетентност е, да извърши инспекция по отношение на политическите мнения за нарушавания при използването на СРС, сподели още Милева.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР